Mline

M line collectie

Ontdek het assortiment van Mline

 

Wanneer u kiest voor een M line bed dan kiest u voor kwaliteit en comfort

Mline Boxsprings

De Mline Intense en Superior boxspring zijn speciaal ontworpen om je optimaal te ondersteunen tijdens het slapen
Mline matras, hoge kwaliteit en vakkundig advies van onze slaapexperts.

Mline matrassen

Of u nu houdt van stevig of zacht; de Mline matrassen bezorgen u een weldadige nachtrust.
M line Toppers - Topmatras

Mline toppers

De Mline toppers zorgen voor extra comfort en dient ook als overbrugging tussen 2 matrassen.
Slaapwereld vestiging Bussum

M line outlet producten

In de outlet hebben wij producten die licht gebruikt (showroom modellen) of die geretourneerd zijn.

 

Over M line

Met de investering in een hoogwaardig M line matras, boxspring of kussen ben je verzekerd van jarenlang slaapplezier en uitgerust en fit wakker worden. Net zoals de meer dan 300 topsporters en ambassadeurs die op Mline matrassen slapen. Het levende bewijs hiervoor is te vinden in onder andere de prestaties van Epke Zonderland, Marlou van Rhijn en Team Jumbo-Visma. Wij zijn ervan overtuigd dat de kwaliteit van de Mline producten leidt tot een een goede nachtrust en een bijdrage levert aan een gezonde levensstijl. Je brengt immers gemiddeld één derde van je leven slapend door. Topsporters zijn ervan overtuigd dat Mline bijdraagt aan sneller herstel van het lichaam en geest en zorgt voor betere sportprestaties. Laat u zich ook overtuigen?

Mline wordt gedreven door innovatie. Alle Mline producten worden uitvoerig getest en daarom beschikken we over de nieuwste wetenschappelijke inzichten en testresultaten. Wat resulteert in gebruik van de meest innovatieve en comfortabele materialen. Met resultaat, want het is niet voor niets dat Nederlandse topsporters graag slapen op Mline. Iets waar we trots op zijn!

Alle Mline producten worden met de grootste zorg gemaakt. Om de duurzaamheid en kwaliteit van Mline matrassen te garanderen worden ze altijd getest door verschillende onafhankelijke instituten zoals: TÜV, TNO, de Landes Gewerbe Anstalt en het Ergonomisch instituut in München. Daarnaast zijn alle producten ook LGA en Oeko-tex standaard 100 gecertificeerd.Slaapwereld is al meer dan 20 jaar dealer van Mline. Wij behoren al jaren tot de beste dealers van Mline.

Slaapwereld is al meer dan 20 jaar dealer van Mline. Wij zijn de afgelopen 20 jaar meerdere malen tot beste Mline dealer gekozen. Onze slaapspecialisten kunnen u alles vertellen over Mline producten.