Hoofdkussens

Filters

Categorieën

Hoofdkussens

Heerlijk uitgerust wakker worden? Een goed hoofdkussen speelt hier een belangrijke rol in. Wij hebben een ruime keuze aan kussens met verschillende vullingen, geschikt voor iedere slaaphouding. Wil je proefslapen op jouw nieuwe kussen? Klik hier voor meer informatie.
Ideale hoofdpositie
Ontspanning hals en schouders
Perfecte nekpositie
Geschikt voor rug/zij slapers
v.a. 
€159,00

 Bij uitstek geschikt voor Rugslapers
Ergonomisch gevormde neksteun
 Uitstekende Ventilatie en Ondersteuning
 Wasbaar en anti bacterieel

v.a. 
€109,00

 Bij uitstek geschikt voor Rugslapers
Ergonomisch gevormde neksteun
 Uitstekende Ventilatie en Ondersteuning
 Wasbaar en anti bacterieel

v.a. 
€109,00

Een hoofdkussen biedt de ondersteuning aan je hoofd en zorgt voor een comfortabele lichaamshouding. Het is van belang dat je de juiste positie hebt zodat bijvoorbeeld de doorbloeding tijdens je nachtrust optimaal blijft. Er zijn tal van hoofdkussens beschikbaar zoals goedkope kussens, luxe kussens en snurk kussens en kussens voor sporters: wij maken het je online graag gemakkelijk om daar een keuze uit te maken.
Wil je een nieuw hoofdkussen kopen op basis van het model dat je nu thuis hebt liggen of wil je juist een keer een ander kussen bestellen? Blader door de verschillende type hoofdkussens en kijk uiteraard goed naar het materiaal. Belangrijk voor het maken van de juiste keuze is de slaaphouding en de hardheid van het matras. Of je nu online of in 1 van onze beddenwinkels wil kopen, bij Slaapwereld profiteer je standaard van de scherpe prijzen. Van de beste kussens en snurk kussens tot aan de luxe kussens, goedkope kussens, grote kussens en anti-allergie kussens: je vindt ze online. 

Materialen

Er zijn veel verschillende materialen voor kussens, er zijn navulbare kussens en traagschuim kussens of koudschuim kussens. Daarnaast zijn er ook diverse dons of polyester kussens. De keuze voor het materiaal is meestal een persoonlijke voorkeur. 

Hoofdkussen kopen of bestellen

Wil je een hoofdkussen kopen of bestellen? We maken het je graag gemakkelijk, je kunt de kussens online kopen of langskomen in één van onze beddenwinkels om verschillende kussens uit te proberen. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om persoonlijk advies op afstand te krijgen. Maak hiervoor gebruik van onze chat of bel onze klantenservice.
We hebben een assortiment van verschillende merken. Je kunt een keuze maken uit de verschillende type kussens en de materialen die er beschikbaar zijn voor het hoofdkussen. Aan de hand daarvan kun je online het kussen bestellen. Er zijn veel kussens uit voorraad leverbaar, mocht het kussen niet op voorraad zijn dan proberen wij om de levertijd zo goed mogelijk te vermelden bij het product. Nadat de bestelling geplaatst is zullen wij je op de hoogte houden van de voortgang.