Wij staan voor je klaar!

Slaapwereld een goed begin van de dag

 

Ook nu blijft jouw nachtrust voor ons van onverminderd belang, daarom staan we ook in deze bijzondere tijd maximaal voor je klaar. We zijn iedere dag in onze winkels en daardoor bereikbaar zoals je gewend bent:

Onze chat wordt beantwoord door dezelfde adviseurs die overdag in de winkel werken, dus je hoeft niet bang te zijn dat je met een digitale (ro)bot communiceert.

Verkoop

Wij zijn gewoon geopend

Wil je een nieuw bed of nieuw matras dan hoeven de huidige beperkingen niet voor belemmering te zorgen! We doen er alles aan om je slaapwensen in te vullen. Veel klanten zijn je al voorgegaan de afgelopen weken, zonder uitzondering zijn ze allemaal tevreden. Onze adviseurs staan je graag te woord, je krijgt het volledige advies dat u ook in de winkel zou krijgen. We zetten facetime aan terwijl we met je bellen, we brengen net zo makkelijk stofstalen naar je toe zodat je de juiste stof kunt uitzoeken. En gezien de sterke toename van de verkoop van matrassen in onze online winkel en via de telefoon, is het onze overtuiging dat we met het uitgebreide persoonlijke advies vooraf tot een goede keuze kunnen komen.

Uiteraard is het ook gemakkelijk om bij ons via de webshop je order te plaatsen en om veilig af te rekenen.

Wij zijn gewoon geopend

Onze service draait gewoon door tijdens deze periode

Service

Ook tijdens deze periode leveren wij volop service

Ook onze service afdeling staat onverminderd voor je klaar voor als uw bed of matras niet meer lekker ligt. Of als er iets stuk is gegaan. We komen veilig langs, dragen een mondkapje en houden afstand. Er is wat ons betreft geen reden om de oplossing van je vraag uit te stellen. Je kunt een afspraak maken door ons te bellen op 0348-692 429 of je neemt contact op via de email: info@slaapwereldonline.nl of via de chat.