Heerlijk slapen? Maak een afspraak voor unieke deals en advies op maat:

 

 

Welkom op de speciale actiepagina voor de lezers van de Vrijetijdkrant!
Je kunt zowel online als offline gebruik maken van deze mooie kortingsactie op ons gehele assortiment, met uitzondering van de artikelen waar al een andere actie op van toepassing is.
Om online gebruik te maken van de korting vul je de actiecode in tijdens het afrekenen. In het winkelmandje zie je het veld "Coupon code". Als je in dat veld de code utrechtvtk intypt, en vervolgens klikt op het plusje aan de rechterkant wordt de korting van 20% automatisch toegepast op je gehele bestelling.

Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze Slaapwereld vestigingen in Woerden of Bussum om offline gebruik te maken van deze kortingsactie. Onder het genot van een kopje koffie of thee nemen onze slaapadviseurs graag ruim de tijd, om met je samen tot een perfecte keuze te komen voor je nieuwe bed, boxspring, matras of textiel. Ook offline geldt dat de korting van toepassing is op ons gehele assortiment, maar niet in combinatie met andere kortingsacties.

Je mag onaangekondigd komen, maar je kunt ook hier een afspraak maken, of je kunt bellen met onze winkel in Woerden op nummer (0348) 692 429 of in Bussum op nummer (035) 642 19 22 We kijken uit naar je komst!

 

Slaapwereld Advertentie in de Vrijetijdkrant met kortingscode